Om Klubben

Den ideella föreningen Norrtälje Biljardklubb grundades 1979, och har sedan dess arbetat aktivt för att skapa intresse för och stödja utövarna av biljardsporten i Norrtälje kommun med omnejd. Föreningens aktiviteter bedrivs i klubbens egna lokal här i Norrtälje som drivs helt ideellt med hjälp av arbetsinsatser från klubbens medlemmar.

Hallen är tillgänglig för allmänhet, se öppettider samt för föreningar, skolor och företag som kan boka hallen. Idag är det tre stycken pensionärsgrupper som träffas en gång i veckan för att spela biljard och umgås. En dag i veckan bedrivs juniorverksamhet. Föreningen representeras i tävlingssammanhang av spelare från nybörjare till elitnivå. Torsdagskvällar arrangeras det handikapptävling där alla är välkomna att delta.
Uppdaterad: 2016-06-08 02:22

slide-fb2-white